Wednesday, June 14, 2017

Fructele Goji, o alternativa buna pentru micul dejun


Fructele Goji sunt renumite pentru proprietatile terapeutice din punct de vedere medical. Goji ofera protectie pentru ficat si pentru rinichi, dar trateaza si infertilitatea masculina. Fructele Goji ajuta foarte mult si in combaterea oboselii, precum si la diminuarea hipertensiunii arteriale.

Totusi, pentru fructele Goji nu au fost demonstrate stiintific proprietatile de fruct minune, exceptand efectele foarte benefice asupra sistemului imunitar. Spre exemplu, referitor la aportul de antioxidanti, catina este de multe ori considerata superioara (mai ales in ceea ce priveste cantitatea de enzime Q10), la fel si nuca si anghinarea. Referitor la polizaharide si glicoproteine, s-au efectuat numeroase studii pentru a evidentia efectele benefice asupra sistemului imunitar, efecte care au fost confirmate.


Cartile antice de medicina chineza mentioneaza fructele Goji, cum ca au puterea sa echilibreze carentele organismului, sa revitalizeze pielea si sa redea o vedere extrem de buna. Intr-una dintre aceste carti, "Plante si alimente care vindeca", fructele Goji sunt mentionate pentru rezistenta pe care o confera muschilor si tendoanelor. In toate cartile din antichitate, fructul Goji este asociat cu o viata lunga si sanatoasa. Poti incerca cerealele de Goji, un must have pentru un mic dejun sanatos, sunt foarte gustoase si le recomandam cu drag.

No comments:

Post a Comment